Zeefinstallaties, ST Combi 3000

De ST Combi is een niet-verstoppende zeef installatie. Door duurzame, veelzijdige uitvoering wordt de machine meer en meer gebruikt om alle moeilijke materialen te scheiden. Te denken valt aan materiaalstromen als afval, compost en diverse afval materialen. De structuur van de Combi is zeer compact maar heeft de enorme capaciteit van 300 m³ / h

Het niet-verstoppende zeef element is gebouwd voor extreem zwaar gebruik. De bladen in het zeef element van de Combi zijn gemaakt van speciaal staal, zonder het gebruik van rubber. Dat maakt de combi ook inzetbaar onder vochtige en/of vorstige omstandigheden.

Door de speciale constructie is de zeefinstallatie verstoppingsvrij. Minimum afstand is 20 mm met een korrelgrootte van 0-15mm. De grootste korrelgrootte die kan worden geleverd is 100mm.

De capaciteit en kwaliteit van het te zeven product kan worden aangepast door een hydraulische verstelling van de zeef elementen in een hoek van vijf tot twintig graden.

Een elektronische voeler voorkomt verstopping door automatisch achteruit te roteren. Deze roterende bladen reinigen de zeven efficiënt en er hoeft nooit gestopt te worden om de zeef handmatig schoon te maken.

De Combi zeef unit kan zowel stationair als in een mobiele uitvoering geleverd worden.

De bouw van de Combi zeef installatie is simpel, functioneel en effectief. De John Deere dieselmotor is gelegen in een apart compartiment en kan voor onderhoud simpel uitgeschoven worden. Alle functies zijn voorzien van afzonderlijke hydraulische pompen voor efficiënt gebruik.

De Combi is een zeer compacte zeef installatie. Met een gewicht van slechts 10 000 kg. De Combi behoort zeker tot de top van de zeef installaties dankzij zijn lichte structuur, betrouwbare technologie en het vermogen om moeilijke materialen te verwerken.

Remu Combi zeef installatie
. Lengte breedte
voedings lopende band 3 m 1m
onderste lopende band 10 m 80 cm
scheidings element 3 80 cm
.
motor John Deere diesel 60 kW
dimensies LxHxW 11x3x2.4 m
gewicht 10 ton

Comments are closed.