SMB Winterdienstmachines

Naast een uitgebreid palet veegmachines, maakt SMB ook een aantal units die bij uitstek geschikt zijn al winterdienstmachines.

Hieronder vallen bijvoorbeeld de PSR sneeuwschuivers, maar ook de FKM-200 serie kan ingezet worden om sneeuw te ruimen. Duurzaamheid en een eenvoudige bediening zijn hierbij de sleutelwoorden.

PSR 2.0 / 2.5 / 3.0

PSR serie De PSR sneeuwschuivers is een productklasse apart. De constructie is simpel, doeltreffend en daardoor goed in te zetten voor iedere situatie. Door de eenvoudige constructie is het product onderhoudsarm. Uitgevoerd in de beste materialen is dit het product waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

De PSR sneeuwschuiver serie heeft een onafhankelijke ophanging waarmee het goed werken is op oneffen oppervlakten. De hydraulisch instelbare schuifhoek maakt het prettig werken met deze machine.

FKM 220L / 240L / 260L

FKM serie De FKM-200 serie zijn robuuste veegmachines, ontwikkelde voor zware verontreinigingen en sneeuw. Gebruikt door vele professionals over de wereld bij het schoonmaken en schoonhouden van wegen en straten. Uitermate geschikt voor de zware verontreiniging van bouwplaatsen.

Eenvoudig te koppelen en makkelijk bedienbaar, maakt de FKM-200 geschikt voor iedere zware schoonmaakklus. De verende ophanging maakt deze machine geschikt voor ieder soort ondergrond.

De unit is voorzien van een veegrol met een diameter van 70 cm.

UKM 1.2 / 1.6 / 2.0 / 2.2 / 2.5 / 3.0

UKM serie De UKM serie producten is de universele veegmachine bij uitstek.

Door deze machine uit te rusten met een sneeuwschuiver heeft u de ultieme winterdienstmachine.

Voor meer informatie over dit product zie de veegmachine pagina.

UKM serie

Voor meer informatie of een persoonlijk advies, neemt u gewoon contact met ons op. Wij kunnen u altijd voorzien van de laaste aanbiedingen, meer specifieke informatie of vanzelfsprekend de folder.

Comments are closed.